Parkering i Gartnerbyen

20-11-2019

                                              Odense den 21. November  2019

 

BEBOERORIENTERING

Til alle beboere i  afdeling 28 - Hibiscusvej 20-30, 5200 Odense Vest.

                                                                                                                 

Vedr. Parkering i Gartnerbyen:

  • Al parkering i Gartnerbyen bliver varetaget af Grundejerforeningen Gartnerbyen som har besluttet sig for at lade Apcoa Parkering Danmark A/S stå for al parkering i Gartnerbyen.

AB Odense har derfor intet og gøre med parkeringspladserne i Gartnerbyen og må derfor henvise til at al kontakt fremover sker direkte til www.apcoa.dk og ved evt. parkeringsbøder benytter sig af klagemuligheden på www.apcoa.dk/henvendelse-vedr-betalingsautomat

 

GENEREL PARKERINGS INFORMATION: 

  • AB afd. 28 har 11 parkeringspladser i det ”Grønne” parkeringsområde (se omfang og placering på vedlagte orienteringsplan)
  • De 11 parkeringspladser kan udelukkende benyttes efter ”først til mølle princippet” af de beboere i afdelingen som har registreret deres bil i systemet Apcoa Parkering Danmark A/S som administrerer parkeringspladserne i Gartnerbyen.
  • Det er kun muligt og registrere 1 bil pr. lejemål og du skal selv registrere din bil´s registrerings nummer hvorefter du vil modtage en bekræftende mail fra Apcoa Parkering Danmark A/S.
  • Du skal være opmærksom på at der kun er 1 times gratis parkering på de øvrige parkeringspladser hvorefter der er betaling. Gæster kan ligeledes benytte sig af denne parkeringsmulighed.
  • Der kan ikke på nuværende henvises til andre parkeringsmuligheder i Gartnerbyen.

 

Med venlig hilsen

Arbejdernes Boligforening Odense

Se oversigt over parkeringsforhold